A rút valóság
Avagy a panel "before"

gopr1427borito.jpg

Február van. Két nap híján március. Eltelt öt hónap anélkül hogy egy betűt is írtam volna a legkedvesebb projektemről, de hát jobb később, mint soha, nem?

A munkások már elmentek – jó pár hónapja – most már csak a kalapács és én vagyunk a világ ellen. Na jó, ez költői túlzás, itt van a Phárom, egy rakás csavar meg tipli, a téglák maradéka az erkélyen, egy-két kósza cuccom anyánál, és a véget nem érő vágy, hogy tovább szépítgessem és újítgassam Kislakást.

Mielőtt még nagyon előre szaladnék a dolgokkal, arra jutottam, hogy Titeket sem hagylak ki az izgalmakkal teli folyamatból, a változásból, amint a rút kislakásból egy félig kész, modern-de-mégsem, indusztriál-de-mégsem, skandináv-de-mégsem stílusú, Alexának dirigálós odú válik a panelből.

Íme a panel before:

A bejegyzés trackback címe:

https://myvibes.blog.hu/api/trackback/id/tr8913690052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

My Vibes

Friss topikok

Címkék

aztek (1) aztékminta (1) before (2) beforeafter (2) besta (1) dekor (1) első (1) emelet (1) erkély (1) felújítás (4) ikea (1) K (1) kislakas (5) Kislakás project (3) lakás (2) levendula (1) minta (1) moodboard (1) napozás (1) nappali (1) napsütés (1) növény (1) otthon (4) pad (1) panel (4) párna (1) project (1) tégla (1) tegla (1) terasz (1) Címkefelhő
süti beállítások módosítása