6+1 Minimál Best(i)a a nappaliba
Avagy dizájn földön, vízen, levegőben

Amikor elkezdtem Kislakás felújításán gondolkodni, mindenképpen valamilyen minimál stílust szerettem volna kialakítani. Tekintve hogy alapvetően egy kaotikus személyiség vagyok, és ebből kifolyólag a környezetem is viszonylag gyakran áll a feje tetejére, olyan térre volt szükségem, amit könnyű rendben tartani, és ami nem ad sok teret a kupinak. Ebben a posztban 6+1 minimál stílusú és elérhető BESTA megoldást találtok, amik nagyban hozzájárultak Kiskalás mostani képéhez.

BESTA a földön

Szereld össze, told a helyére, majd... nincs majd! Hagyd ott! Imádom a láb nélküli földön hagyott BESTA-t, egyszerre hanyag és zseniális. Tőled függ hogy öltözteted fel; könyvekkel, növényekkel gyertyákkal, tévével... De üresen hagyva is elég jól néz ki. Albiba, ahol nem lehet fúrni jó megoldás lehet (ha nem tetszik a földön hagyva, akkor lábakkal), vagy kis szobákba, ahol kényelmes, kuckózós hangulatot szeretnénk kialakítani.

BESTA a levegőben

Közepes nagyságú terekhez jól mutat a függesztett BESTA, ad némi eleganciát a helynek. Talán egy kicsit átgondoltabb, összeszedettebb hangulatot kölcsönöz, mintha a földön hagynánk, hiszen a fúrással eléggé determináljuk a bútor helyét. Az alábbi kép áll a legközelebb ahhoz, amilyen végül nálam lett a Kislakás - erről poszt hamarosan.

 

BESTA vízen

Najó, azért vizes helyiségbe nem tenném ezt a bútorcsaládot, hacsak nincsen jóóó messze a vízforrástól. Mivel a magas pára több mint valószínű hogy nem esik jól neki, fürdőben nem, de konyhában lehet hogy dolgoznék vele. A konyhafelújítás még úton van, meglátjuk hogy kap-e majd ott is szerepet.

 

Képek forrása: pinterest.com

A bejegyzés trackback címe:

https://myvibes.blog.hu/api/trackback/id/tr3814566136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

My Vibes

Friss topikok

Címkék

aztek (1) aztékminta (1) before (2) beforeafter (2) besta (1) dekor (1) első (1) emelet (1) erkély (1) felújítás (4) ikea (1) K (1) kislakas (5) Kislakás project (3) lakás (2) levendula (1) minta (1) moodboard (1) napozás (1) nappali (1) napsütés (1) növény (1) otthon (4) pad (1) panel (4) párna (1) project (1) tegla (1) tégla (1) terasz (1) Címkefelhő
süti beállítások módosítása